news paper icon

ארכיון חדשות

"פעם היינו גאים בתוצרת החקלאית שלנו"

השף עזרא קדם ספג ביטולים של עשרות אירועים עד חודש יוני והפסיד כמעט חצי מיליון שקל, אבל הוא כבר מתכונן לקיץ, שותל עגבניות, לא מבין למה צריך לייבא שום מסין וביצים מאירופה, ונלחם להסביר שצריך לדאוג, לפני הכל, לחקלאים כי הכל מתחיל ונגמר בתוצרת חקלאית מקומית: "החקלאים הם הכי חשובים עכשיו" [מקור]

תאריך פרסום:

מקור: ynet.co.il

קטגוריה: חדשות האוכל

נושאים: בתוצרת, הכל, יוני, והפסיד, חודש, כמעט, אירועים, שותל, לקיץ, מתכונן, חצי, עשרות, "פעם, החקלאית, גאים, היינו, שלנו", השף, ביטולים, ספג, קדם, עזרא, עגבניות, מבין, ונגמר, מתחיל, לחקלאים, חקלאית, מקומית, עכשיו", חשובים, הכי, "החקלאים, לדאוג, שצריך, לייבא, צריך, למה, שום, מסין, להסביר, ונלחם, מאירופה, וביצים

מקור: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5712036,00.html

מאמרים קשורים

"הכל מת, אין זכר לחיים בטיילת"

הוא הקים את המסעדה לפני 40 שנה בעיר הכי דרומית בישראל, אבל לא הסופה ולא משבר הקורונה יכניעו אותו - עדי אהרון, הבעלים של מסעדת "המפלט האחרון" באילת, לא מתכוון להיכנע למצב, אפילו שהמסעדה סגורה כבר חודש ולא נראה פתרון באופק: "אילת נראית היום כמו בתמונות של עיירות נטושות במערב הפרוע, רק כדורי ענק של קוצים מתגלגלים ברחובות הנטושים"

[ ynet.co.il ] חדשות האוכל,

שף גורדון רמזי: "סוגר בצער את המסעדות"

סוף סוף גם המסעדות בלונדון נסגרו, השפים נפרדים מהמקומות שלהם בפוסטים מרגשים ברשתות החברתיות, עשרות אלפי טבחים מפוטרים וכמו אצלנו - מסעדות עוברות לפורמט של משלוחים. עודד אורן, שף ישראלי בעל מסעדה במזרח לונדון: "אנשים כאן עדיין באופוריה, היום הלכתי לברודווי מרקט לקנות לחם, והשוק היה מפוצץ באנשים"

[ ynet.co.il ] חדשות האוכל,

"אנחנו סוגרים, אנשים פוחדים להגיע למסעדה"

מסעדת טאיזו הודיעה היום (ש') על סגירה מידיית; אל טאיזו יצטרפו ביממה הקרובה מסעדת טוטו ומסעדות נוספות ברחבי הארץ. גם בניו יורק נסגרו בשעות האחרונות מספר מסעדות פופולריות ובהן המסעדה של השף דניאל בולו ורשת ההמבורגרים שיק שאק. מסעדן ותיק: "יש לנו ירידה של 60 אחוז בתפוסה, אנשים לא מגיעים, אין הזמנות, רק ביטולים"

[ ynet.co.il ] חדשות האוכל,

מסעדת ניטן תאי של נעמי הורוביץ נסגרת

סנונית ראשונה למשבר הקורונה: מסעדת היוקרה ניטן תאי בתל אביב תיסגר מחר (ד') אחרי חמש שנות פעילות: "עקב המצב הכלכלי הקשה אליו נקלעו רוב בעלי העסקים בעקבות נגיף הקורונה, המשך הפעילות תהיה חוסר אחריות כלכלית"

[ ynet.co.il ] חדשות האוכל,